O nas

Vegrim d.o.o. je podjetje v 100% zasebni lasti. Podjetje je registrirano za opravljanje dejavnosti upravljanja nepremičnin in inženiring. Na področju upravljanja nepremičnin, tako stanovanj, garaž, kot tudi poslovnih prostorov delujemo že od leta 1992. Pri poslovanju podjetje izkazuje nenehno rast produktivnosti, ekonomičnosti in rentabilnosti.
Za kakovostno in pravočasno opravljanje storitev ima družba ustrezno izobrazbeno strukturo zaposlenih, s primernimi izkušnjami in zanesljive poslovne partnerje, za svoje podizvajalce.

Naše poslanstvo

Glavna dejavnost podjetja Vegrim d.o.o. je upravljanje večstanovanjskih stavb in poslovnih objektov po pogodbi. Z vami želimo vzpostaviti partnerski odnos, zaupanja vreden občutek sodelovanja s katerim bomo ohranili vrednost vaše nepremičnine. Z večletnimi izkušnjami in široko paleto storitev vam pomagamo pri vseh korakih vzdrževanja vašega doma, skratka prihranimo vam veliko časa in težav na področju upravljanja in za vzdrževanje nepremičnin.

Naše poslanstvo je maksimalna prilagoditev potrebam lastnikov v večstanovanjskih in poslovnih objektih ter skrbnost za zakonitost poslovanja. Ustvariti vam želimo prijeten in kvaliteten dom s kvalitetnim in energetsko varčnim načinom vzdrževanja stavb. V vsakem trenutku želimo imeti za vas pripravljene vse novitete na pravnem področju, vedno upoštevati veljavno zakonodajo in poslovno etiko.

Temelj našega podjetja sta dobra storitev ter dobri delovni odnosi. Kvalitete, ki so cenjene pri našem delu upravljanja z nepremičninami so poštenost, profesionalnost in natančnost.

Vizija

  • Želja zaposlenih v podjetju Vegrim d.o.o. je postati eden od najbolj kvalitetnih ponudnikov storitev upravljanja v večstanovanjskih stavbah. Pri tem želimo izkoristiti vso možno moderno informacijsko tehnologijo, z namenom, prenosa informacij do vseh uporabnikov stanovanj hitro in učinkovito, na tak način pa želimo sprejemati in oddajati tudi rešitve pri upravljanju.
  • Ustvariti vam želimo prijeten in kvaliteten dom s kvalitetnim in energetsko varčnim načinom vzdrževanja stavb. V vsakem trenutku želimo imeti za vas pripravljene vse novitete na pravnem področju, vedno upoštevati veljavno zakonodajo in poslovno etiko.
  • Pri svojem delu želimo vedno upoštevati pošteno komunikacijo, dolgoročno sodelovanje in vzajemnost.

Podatki o podjetju:

Direktorica: Vehovar Mateja
ID številka za DDV: SI41645464
Matična številka: 5638003

TRR odprt pri Delavska hranilnica d.d. št. SI56 6100 0001 0696 634
TRR odprt pri NLB d.d.: SI56 0204 5001 5932 150
TRR rezervnega sklada INTESA SANPAOLO BANK d.d. št. 1010 0003 7935 919

Pravni status: Družba z omejeno odgovornostjo – d.o.o
Poslovna tradicija: 1991